Afvalinzameling in Waalre: ons eigen onderzoek

Vanavond 11 januari 2021 organiseert de gemeente Waalre een digitale informatieavond over afvalinzameling.
De hoeveelheid restafval is in onze gemeente namelijk nog steeds veel te hoog: er zou veel meer materiaal herbruikbaar zijn als er op een andere manier ingezameld wordt. Maar hoe dan? Hier is de link naar de bijeenkomst. www.waalre.nl/nieuws/2020/12/23/online-informatieavond-toekomst-afvalinzameling

ZW14 heeft in 2018 zelf onderzoek gedaan naar het toenmalige experiment met het inzamelen van afval met een fietskar. Lees hieronder ons verslag. Er is veel meer mogelijk dan u denkt. Maar bekijk dan wel goed de voor- en nadelen van de verschillende oplossingen. Zoek ook eens op ‘afval’ op onze website naar eerdere berichten over dit onderwerp.