Contact

Geachte lezer,

Wilt u meedenken met de raadsleden? Heeft u een idee of krijgt u geen gehoor bij de gemeente voor een probleem?
De gemeente en ook de gemeenteraad maken altijd afwegingen tussen belangen, maar dan moet de informatie wel bij hen bekend zijn!

ZW14 (Zelfstandig Waalre, opgericht in 2014) baseert haar inbreng graag op kennis. Daarvoor doen we zelf veel eigen onderzoek en nemen ook initiatieven. Wij proberen uw brieven, mails of telefoontjes zoveel mogelijk te beantwoorden. Neem anders direct contact met ons op.

Schroom ook niet om contact op te nemen met een van de andere fracties/raadsleden. Als het goed is komen ze allemaal op voor alle inwoners van Waalre en het algemeen belang! De telefoonnummers en adressen van alle politieke partijen kunt u vinden op www.waalre.nl

ZW14 is bereikbaar via mailadres fractieZW14@gmail.com of via haar 2 raadsleden Bert Links of Gerard Lammers of fractievertegenwoordiger Ad Dams.

Bert Links             06-22380988 fractievoorzitter
Gerard Lammers 06-53606137
Ad Dams              06-20964969

U kunt ook reageren op onze facebookpagina: ZW14 Zelfstandig Waalre 2014 | Facebook

Lees ons Inspiratieprogramma hier. of ga naar de aparte tab in het menu.

Zelf ben ik -behalve partijvoorzitter van ZW14- lid van het Algemeen Bestuur van waterschap De Dommel. Die zorgt ervoor dat o.a. uw rioolwater wordt gezuiverd en dat er in het gebied van De Dommel (dat loopt van de Belgische grens tot Den Bosch) geen overstromingen komen, maar ook dat er voldoende water is. Zie www.dommel.nl . Ik ben heel veel bezig met het afkoppelen van regenwater van het riool.

Met vriendelijke groeten,

Nan Zevenhek
06-21500521 nanzevenhek  @  gmail.com