Eerst controleren, dan stemmen op 15, 16 of 17 maart!

Tijdens verkiezingscampagnes beloven politieke partijen heel veel. Maar wat maken ze daar van waar?
Controleer zelf het Partijgedrag, ofwel hoe partijen in de Tweede Kamer gestemd hebben over diverse Moties. Ga naar www.partijgedrag.nl. Een waarschuwing hierbij: soms worden bewust ‘overbodige’ moties of amendementen ingediend, die om die reden dan niet gesteund worden door andere politieke partijen.

Verder zijn er natuurlijk allerlei stemwijzers over de beloftes die in de partijprogramma’s staan: www.kieskompas.nl met ook een PopulismeMeter en de StemWijzer Tweede Kamerverkiezingen 2021

Kijk ook eens op de websites van de lokale landelijke politieke partijen in Waalre.

Kan een afbeelding zijn van de tekst '၉ Kieswijzer: Stem zélf op moties, voor uw onderwerpen Zie welke partijen het het meest met u eens zijn. Moties: Zie stemmingen per onderwerp Zie voor ứw onderwerp hoe partijen hebben gestemd. Partijgelijkenis Zie welke partijen qua stemgedrag op elkaar lijken, totaal en per onderwerp. Partijfocus Bekijk de onderwerpen waar een partij de meeste moties over indient. Kieswijzer (uitgebreid) ၉ Moties (uitgebreid)'