Zeer interessante bijeenkomst van de Ergon

‘Heel verhelderend en een echter eye-opener, ‘Ergon redeneert vanuit mensen en zorgt dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op de goede plek komen’ ‘Nooit geweten dat er zoveel bedrijven samenwerken met Ergon’. En nog veel meer positieve reacties van Ad Dams en Marja van Greunsven n.a.v. hun bezoek aan de Ergon (de regionale organisatie voor beschut werk) op woensdag 13 maart. Ergon organiseert regelmatig bijeenkomsten en excursies om volksvertegenwoordigers te laten zien wat ze doen. Een half jaar terug bijvoorbeeld naar de werklocatie bij de Daf en de wassarij van Ergon in Veldhoven. Dergelijke excursies zijn een mooi onderdeel van het raadswerk, omdat je op plekken komt waar je normaal gesproken niet komt en je blikveld verruimt.

Ergon werkt heeft ook eigen werkleerbedrijven op verschillende locaties in de regio. Lees meer over de verhalen van Ergon.