Unanieme steun voor behoud toekomstwaarde

In de raadsvergadering van 24 januari is ons amendement voor Waalre noord fase 3 met unanieme steun aangenomen! Waar gaat het om: ruimte kun je maar 1 keer uitgeven, gronden die als bestemming wonen krijgen, kun je nooit meer ergens anders voor gebruiken. Bijvoorbeeld voor uitbreiding van het bedrijvenpark ’t Broek, natuur, energie etc. ZW14 wil daarom voor de gebieden die extra toegevoegd zijn aan de plannen voor Waalre noord fase 3, dat er bij de stedenbouwkundige scenario’s wel rekening gehouden wordt met flexibiliteit voor de toekomst. Daarbij kun je denken aan tijdelijke huizen, zoals die ook in Helmond gebouwd worden op dit moment:
Modulaire en duurzame woningen aan Telkesveld – Brainport Smart District

Lees ons amendement in bijlage 3 van de  Raadsvergadering (besluitvormend) 24 januari 2023 – Gemeente Waalre