Weer lang wachten

Dinsdag 23 mei was er een zogeheten Oordeelsvormende vergadering. Op de agenda stond o.a. de toekomst van het Waalres Museum. Een belangrijk onderwerp, dus er was een inspreker en verschillende mensen waren fysiek aanwezig om te horen hoe de gemeenteraad over het onderwerp dacht.
Maar ze konden eerst wel een uur wachten, omdat de vergadering veel later begon dan ‘gepland’. Er was namelijk eerst een raadsvergadering waarvan altijd onvoorspelbaar is hoe lang deze duurt. Soms wordt de Oordeelsvormende vergadering zelfs uitgesteld naar donderdag.
Daarom is ZW14 er voorstander van dat de Oordeelsvormende vergaderingen op een aparte avond plaatsvinden. Zodat je als inwoner precies weet hoe laat de vergadering begint, Namelijk half 8 en geen minuut later.

De stukken voor het Waalrese Museum staan op de website van de gemeente.